Ezen Internetes Blog bemutatja a kaposvári Verebély László Vasúttörténeti Egyesület tagjai által gondozott és "kezelt" Kapostüskevár nevű vasúti megállóhelyet. Jelen felületen keresztül figyelemmel kísérhetővé válnak az egyesület által elvégezett munkafolyamatok, valamint az egyes munkafázisokhoz szükséges segítségkérések.
Lesznek képek a megállóhelyről, illetve a megállóhely épületében működő Vasúti Emlékmúzeum-ról, valamint a civilek jobbító munkájáról, továbbá hírek és programajánlatok is.

Minden észrevételt, javaslatot, ötletet várnak az oldal létrehozói és a megállóhelyen tevékenykedő vasútbarátok, az alábbi drótposta címeken:
verebelylaszlovte@indamail.hu
info@kolas.hu

Támogatásokat itt fogadnak a civilek :Raiffeisen Bank Zrt. 12072514-01502481-00100004

2010. június 25., péntek

Rongálás

Ismeretlenek megrongálták 2010. június 25.-ére virradóra az utasmosdó ablakát vasúti töltéskövekkel. Bizonyára "jó szórakozás" volt valakiknek, akiket jól felelősségre kéne vonni aljas tettükért, mert ismét mások munkáját tették tönkre meggondolatlanságukkal! A megálló vasútbarátai megdöbbentőnek tartják a történteket, melyet jelentettek a vasúttársaság illetékes szerveinek, akik a rongálást hamarosan kijavítják.

Íme kettő kép a káreseményről: